Prosimo, da napravo na servis pošljete skupaj z izpolnjenim Obrazcem za pošiljanje naprave na servis: Obrazec servis DETO

Pošiljanje ali osebna dostava naprave na servis:

Pred pošiljanjem naprave na servis prosimo, da upoštevate sledeče napotke:

Kopiranje in ohranitev podatkov

Servis ne more jamčiti za ohranitev uporabnikovih podatkov (stiki, sporočila, fotografije, glasba, aplikacije) v servisnem postopku. Svetujemo vam, da pred oddajo naprave na servis poskrbite, da podatke, ki jih želite ohraniti, shranite na ločen pomnilnik ali na eno izmed storitev v oblaku namenjenih shranjevanje podatkov (Drive, Google, Office 365, Dropbox, ipd). V primeru uporabe Huawei naprave lahko pri določenih modelih varnostno kopijo opravite s programsko opremo Hi Suite, ki jo namestite v vaš osebni računalnik. Podrobnosti za prenos Hi Suite in ostale povezane informacije si oglejte na povezavi: https://consumer.huawei.com/si/support/content/sl-si00698629/.
Zaradi varovanja podatkov svetujemo, da napravo pred oddajo na servisu tudi ponastavite na tovarniške nastavitve.

Na vašo željo lahko, če je tehnično možno, v nekaterih primerih za vas uredimo prenos določenih podatkov na drug medij. Storitev je plačljiva po ceniku.

”Svetujemo vam, da redno shranjujete oz. kopirate uporabniške podatke na zunanje pomnilniške nosilce ali storitve v oblaku”

Izključite gesla, ki so nastavljena v vaši napravi

Da vam lahko zagotovimo celostno in kakovostno servisno storitev moramo ob zaključku popravila opraviti tudi zaključni test delovanja naprave. Slednjega lahko izvedemo le, če lahko nemoteno dostopamo do operacijskega sistema, zato pred oddajo naprave v servis izključite vsa gesla, PIN kode ali obrazne prepoznave, ki onemogočajo dostop v telefon. Prav tako priporočamo, da se izpišete iz vseh Google, Huawei ID in drugih računov, ki jih imate morda nastavljene v napravi.

Napravo pošljite po pošti ali jo dostavite osebno:

Po možnosti pošljite napravo v originalni embalaži, skupaj s pripadajočo originalno dodatno opremo. Poskrbite, da škatlo z napravo ustrezno zaščitite in založite v embalaži v kateri jo boste pošiljali.


Naslov za pošiljanje – servis Deto:

Deto d.o.o., PE Servis E.Leclerc Maribor, Tržaška cesta 67a, 2000 Maribor